OCHRANA PŘED SLUNEČNÍMI PAPRSKY A PIGMENTOVÝMI SKVRNY

Jako odborníci na péči o pleť víme, že slunce je skvělé pro duši, ale také to znamená spoustu stresu pro naši pokožku. Proto je důležité pleť chránit vhodnými přípravky. Náš bestseller aktivní koncentrát AC Sun Shield byl uveřejněn v magazínu Health&Beauty mezi nejlepšími tipy pro prevenci rakoviny kůže.

 

blog sunshield thajsko

Co to jsou pigmentové skvrny a co je způsobuje

Hyperpigmentaci způsobuje nadměrná tvorba melaninu nebo-li pigmentu.Pigmentové skvrny, stařecké skvrny vznikají na prvním místě následkem vystavování pokožky slunečnímu záření. (Dále hormonální vlivy např. v těhotenství, hormonální antikoncepce atd.) Objevují se hlavně na částech těla, které jsou často vystavovány slunci. Nejvíce trpí obličej, ruce a paže. Pigmentové skvrny jsou zabarvené skvrny na kůži od světle hnědé až po černou barvu. Mají nejrůznější tvary a velikosti. 

Jak předcházet vzniku pigmentových skvrn

Důležitá je dostatečná ochrana před spálením, to znamená používat přípravky s vysokým ochranným filtrem. Vybírat si opalovací krémy s kvalitním filtrem. Čím je pokožka starší, tím větší ochranu a péči vyžaduje. Nepodceňujte péči o pleť s prvními vráskami z hlediska tvorby dalších vrásek a zbytečného předčasného stárnutí pleti. Nezapomínejte, že volbou správného opalovacího krému si ušetříte mnoho starostí, ale i peněz za následnou péči a odstranění pigmentových skvrn.

Vhodná péče proti hyperpigmentaci


Koho trápí pigmentové skvrny určitě ocení náš bestseller 
AC Sun Shield, který představuje intenzivní ochranu před UVA a UVB zářením. Je perfektně kombinovatelný s každou denní péčí. Lehký a jemný fluid je speciálně navržen tak, aby pleť účinně chránil před UV zářením a škodlivými vlivy vnějšího prostředí. Tím chrání pleť před předčasným stárnutím. Zamezuje vzniku pigmentových skvrn, stařeckých skvrn a vrásek. SPF 50. Vhodný pod každý denní krém a make-up u mastnější pleti vhodný jako denní krém. Vysoký komfort roztíratelnosti, rychle se vstřebává.

                                          

Pro koho je vhodný AC Sun Shield?

Vhodný je pro všechny typy pleti i pro tu nejcitlivější pleť. Též pro pleť se sklony k alergii na slunce.



TIP:
 Vhodné též na ochranu před hyperpigmentací a předčasným stárnutím pokožky na rukou či dekolt



Přečtěte si recenzi sluneční péče Doctor Eckstein, kterou testovala blogerka withlovek 
http://withlovek.cz/2017/02/27/pokozka-s-odleskem-slunce/