PĚT KROKŮ KE KRÁSNÉ PLETI

PĚT KROKŮ KE KRÁSNÉ PLETI
 
blog graf
 

1. ČIŠTĚNÍ

 

Vše závisí na správném čištění. Často je toto téma zcela podceňováno. Každodenní čištění je však stejně důležité pro vzhled pokožky jako použití krému. Čistící mléko, gel či olej se používá k odstranění mazu, odumřelých buněk, nečistot a prachu, které se hromadí během dne jako film na povrchu pokožky.

 

2.TONIZACE

 

Použijte tonikum/pleťovou vodu k dočištění pokožky. Tonikum čistí poslední zbytky čisticího mléka či gelu. Stahuje póry, obnovuje pH pleti, osvěžuje, hydratuje a připravuje pokožku pro následnou péči.

 

3. APLIKACE SÉRA/AKTIVNÍHO KONCENTRÁTU

 

Koncentráty/séra  jsou účinnými komplexy účinných látek. Doplňují účinek následující péče o pleť. Jsou „specialisty“ na zvláštní situace. Séra mají zklidňující, hydratační, anti-aging nebo protizánětlivé účinky. Dále obsahují zvýšený obsah vitamínů. Nebo i chrání naši pleť před sluncem. Doplňte péči o pleť o správný koncentrát – denně nebo podle potřeby (na celý obličej či lokálně). Nejlepších výsledků dosáhnete aplikováním koncentrátu před vhodným výživným krémem a to lehkou masáží.
 
Koncentráty obsahují příliš málo oleje k vyrovnání kožního mazu po mytí, a proto nenahrazují krém. Slouží k uspokojení potřeb vaší pokožky, aniž byste museli měnit obvyklou péči.
 
4. APLIKACE OČNÍHO KRÉMU
 

Na oční okolí používejte přímo určené oční krémy. Vybírat můžete mezi lehkým očním gelem, balzámem či krémem.

 

5. APLIKACE DENNÍHO/NOČNÍHO KRÉMU

Posledním krokem je aplikace denního/nočního krému podle typu pleti



    Výrobky vždy používejte ve správném pořadí. Jen tak můžete dosáhnout nejlepšího výsledku.