PRVNÍ VRÁSKY, SUCHÁ DEHYDRATOVANÁ PLEŤ? PROČ POUŽÍVAT AKTIVNÍ KONCENTRÁTY?

První vrásky, suchá a dehydratovaná pleť? Pak právě pro Vás je vhodné používat aktivní koncentrát či sérum.  Náš hyaluron aktivní koncentrát byl uveden v časopise Estetika.     

 

Hyaluron seru v časopise

                                    

                                       Proč je skvělé používat aktivní koncentráty či séra?


Aktivní koncentráty nebo-li pleťová séra obsahují velké množství koncentrovaných účinných látek. Tyto účinné látky aktivně regenerují, revitalizují a zlepšují vzhled pleti. Nanášet ho stačí v malém množství, vzhledem k velkému množství koncentrovaných účinných látek. Účinné látky se velmi ryhchle vstřebávají do pleti.



                                            Proč zrovna AC Hyaluron? A pro koho je určen?

 

Aktivní hyaluronový koncentrát bojuje s prvními známkami stárnutí. Intenzivně pleť regeneruje a stimuluje obnovu kožních buněk a produkci kolagenu v pleti. Urychluje hojení drobných ranek a oděrek. Redukuje viditelnost vrásek a pleť vyhlazuje. Hyaluronové sérum Doctor Ecsktein je intenzivně pečující, osvěžující gel pro velmi suchou, dehydratovanou pleť. Poskytuje pleti bohatou vlhkost a zlepšuje tak její zásobu v pleti. Podporuje pružnost a elasticitu pleti. Pokožka je jemná, hebká a sametová na pocit. Skvělý parťák nejen pro letní dny.

                                                                     


                                                       Jak používat aktivní koncentráty či séra?



Naneste pod Váš oblíbený krém v tenké vrstvě na obličej, krk a dekolt. Nebo pouze lokálně podle stavu Vaší pokožky.