VÝHODY KOSMETICKÉHO OŠETŘENÍ S ENZYMATICKÝM PEELINGEM

Enzymatický peeling přirozená exfoliace

Enzymatický peeling je nejjemnější metodou exfoliace a dává pokožce nový impuls pro obnovu a regeneraci pokožky. Odumřelé buňky pokožky odstraňuje enzymy a přírodními látkami. Enzymatický peeling je k pleti šetrnější oproti klasickému mechanickému peelingu s abrazivními částicemi. Proto i ženy s citlivou pletí a pletí se sklony k červenání či rozšířeným žilkám mohou tento typ peelingu vyzkoušet.

                                        
Impuls ke stimulaci obnovy buněk a regeneraci pleti


Enzymatický peeling není chemický peeling, omylem je někdy zaměňujeme. Chemický peeling rozpouští celé svrchní vrstvy pleti. Enzymatický peeling podporuje a urychluje přirozený exfoliační proces. Pleť se sama přirozeně začne zbavovat odumřelé vrstvy buněk a dostává impuls ke stimulaci obnovy buněk. Vzhledem k tomu, že neobsahuje žádné kyseliny, které obsahují chemické peelingy, zanechává pleť po aplikaci s vyváženým pH pokožky. Enzymatické peelingy v podstatě nemají žádné nepříjemné vedlejší účinky a kontraindikace. Jediná kontraindikace je velmi tenká pokožka.
 
20160215091843




Účinky enzymatického peelingu:

 Odstraňuje odumřelé kožní buňky a nečistoty.

 Stimuluje růst nových buněk.

 Zlepšuje tón pleti a její strukturu.

 Zlepšuje stav suché pleti.

 Redukuje vrásky a jemné linky.

 Čistí pleť a působí proti vzniku pupínků.

 Zmenšuje póry a odstraňuje černé tečky.

 Zesvětluje tmavé skvrny, pigmentové skvrny a skvrny po akné.



Ošetření v kosmetickém salonu Doctor Eckstein


Při kosmetickém ošetření s enzymatickým peelingem Ferment Schälung je výrazně zlepšena absorpce kosmetických účinných látek. Tento efekt v našem kosmetickém salonu Doctor Eckstein využíváme při ošetření různých typů pleti zejména při přípravě na masáž s účinnými látkami.
Enzymatický peeling Doctor Eckstein Ferment Schälung je lety osvědčený produkt, který neobsahuje parabeny, parfémy, barviva, minerální oleje a silikonové oleje. Není testován na zvířatech. Vyzkoušeno a testováno v praxi více jak 50 let.


 
 
 
Přijďte si vyzkoušet kosmetické ošetření, které si zamilujete. Zarezervujte si svůj termín na telefonním čísle +420 724 335 892.